KUKA?

Olen Anette Nygren, kesällä 2019 koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi Tampereen  urheiluhierojakoulusta valmistunut hieroja. Samalla mukaan tarttuivat myös personal trainerin paperit. Olen Länsi-Suomesta kotoisin ja nyttemmin löytänyt tieni Kangasalle. Hierojana olen kiinnostunut jokaisesta asiakkaasta yksilönä ja hoidoissani pyrin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jolloin hieronnan lisäksi asiakas saa mukaansa myös kotihoito-ohjeet, joilla edistää terveyttään. 

Omaan lajirepertuaariini kuuluvat mm. crossfit, ratsastus, pyöräily ja juoksu, mutta kaikenlainen liikunta on lähellä sydäntäni. Vapaa-ajalla minut pitävät aktiivisena kolme koiraa ja oma hevonen. Koen, että oman urheilutaustani kautta osaan auttaa asiakasta myös paremmin. Crossfit-harrastuksen kautta päädyin myös nykyiseen toimitilaani CrossFit Tampereelle, jonka tiloissa vastaanottoni on. 

Hyvinvointialasta ja erityisesti hieronta-alasta kiinnostuin oman harrastukseni kautta, kun crossfitille tyypilliset kovat treenit alkoivat tuntua omassa kropassa. Olen aina pitänyt asiakaspalvelutyöstä, mutta työ myyjänä ei antanut tarpeeksi haasteita. Niinpä ajattelin yhdistää oman kiinnostukseni liikuntaan ja halun auttaa ihmisiä, ja hakeuduin opiskelemaan hierojaksi.

Hierojana pyrin ottamaan asiakkaan huomioon kokonaisuutena ja myös ratkaisemaan ongelman, jonka takia asiakas on hakeutunut hierontaan. Yhdessä asiakkaan kanssa laadimme asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman kotihoito-ohjeineen. Urheiluhieroja-nimestä huolimatta hierontaan ovat tervetulleita kaikki taustaan ja ikään katsomatta.